De Beste Deurbel
7 Alternatieven voor de traditionele deurbel

7 Alternatieven voor de traditionele deurbel

Geplaatst door 14-11-2022 20:44 door Rianne Wesselink

De deurbel is een gewone, gemakkelijk te gebruiken uitvinding die de huiseigenaar op de hoogte stelt van iemands aanwezigheid buitenshuis en wordt al eeuwenlang gebruikt.

Tegenwoordig hebben technologie en creativiteit het mogelijk gemaakt om traditionele deurbellen te vervangen door iets wat interessanter en zelfs functioneel is. Je kunt nu kiezen uit een reeks opties op basis van de beveiligingsbehoeften en levensstijl van je huis of bedrijf.

Hier zijn zeven alternatieven voor de traditionele deurbel:

  1. Wi-Fi Video Deurbel: Dit is tegenwoordig een van de populairste alternatieven voor de traditionele deurbel. In tegenstelling tot een conventionele deurbel maakt de Wi-Fi videodeurbel verbinding met je Wi-Fi-netwerk en kun je bezoekers zien en spreken. Je kunt zelfs beelden opnemen en waarschuwingen ontvangen als er iemand voor je deur staat.

  2. Smartphone app: Veel bedrijven bieden smartphone apps waarmee je met een tik van je vinger je deur kunt openen en bedienen. Je kunt de app gebruiken om de deur op afstand te openen en overal vandaan te bedienen.

  3. Draadloze deurbellen: Draadloze deurbellen zijn een ander populair alternatief voor de traditionele deurbel. Deze deurbellen werken meestal op batterijen en sturen een signaal naar de bel als iemand aanbelt.

  4. Beveiligingscamera's: Beveiligingscamera's zijn een geweldige manier om je huis in de gaten te houden. Sluit een beveiligingscamera aan op je deurbel of installeer er een bij je ingang en je kunt zien wie er voor de deur staat voordat je opendoet.

  5. Deurbel Smart Lock: Met een deurbel met een ingebouwd slim slot kun je bepalen wie toegang heeft tot je huis. Je kunt bezoekers toegang verlenen met een tik van je vinger.

  6. Intercoms: Intercoms zijn een andere uitstekende manier om te communiceren met mensen aan de voordeur. Je kunt direct met bezoekers spreken zonder de deur te hoeven openen.

  7. Slimme deurbellen: Slimme deurbellen zijn deurbellen die verbonden zijn met het internet en waarmee je vanaf je computer, tablet of smartphone de persoon aan de deur kunt zien en ermee kunt praten.

Welk alternatief je ook kiest, gewoon een deurbel hebben is een geweldige manier om op de hoogte te worden gebracht van bezoekers en je huis veilig te houden.